gràcies per passar per ací

dijous, 17 de desembre de 2015

UNA SABATA D'HERMES ET CETERA

"Vila-real és un poble que no li fa falta res...." així començava una cançoneta provocadora  que cantaven de forma divertida fa molts anys al meu poble. Bé, que no li fa falta res és un poc (o molt) exagerat, però que des de fa uns dies comptem en una exposició digna d'orgull vila-realenc és un fet.

Antoni Luque, fill de la Vila i fins fa pocs anys professor de filosofia, ens mostra el seu talent i la seua sensibilitat en l'espai d'Art El Convent sota el títol: Ontològica. Les obres de xicotet format que presenta són delicioses peces que conjuguen colors, poesia i emoció.


L'humanisme i la filosofia es conjuguen creant i combinant pintures, textos i fotografies de mode artístic.


Entre les obres tenen un lloc els referents clàssics: deixe mostra de tres d'elles, però sobre tot anime al lector a apropar-se a una exposició que commou i fa recuperar la fe en les muses i en l'art que elles inspiren a uns quants privilegiats, entre els que sense cap dubte està Antoni Luque. Podem gaudir de la mostra fins el 31 de gener del 2016 en horari de vesprada de dimarts a dissabte de 17'30 a 20'30 i diumenge de matí.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada