gràcies per passar per ací

dijous, 30 d’abril de 2015

PONS, PONTIS

L'any 2015 ens retroba amb els ponts al calendari laboral. Fa molt de temps que és difícil tenir un cap de setmana llarg en ser festiu el divendres o el dilluns i així poder convertir en tres els normalment dos dies no laborables del cap de setmana.
Enguany esta circumstància es repetirà en diverses ocasions, i els propers dies són la primera. L'1 de maig és festa i cau en divendres, o el que és el mateix: un pont apareix a la vista.

A més, i per qüestions de casualitats (o no) hi ha un fum d'activitats que poden omplir les hores festives. A Vila-real i ja en l'edició número vint-i-vuit es podrà veure el Festival de teatre al carrer. Ací teniu més informació sobre aquest esdeveniment que començarà el dia 30 d'abril i es realitzarà fins al 3 de maig.


  També hi han programades actuacions musicals que no es hauríem perdre i que tenen com a protagonista la trompa. La primera serà el dia 1 i la darrera com a colofó és el concert del diumenge a les 19'30 hores a l'Auditori Rafael Beltrán de Vila-real.

I si voleu eixir del poble i apropar-vos a un lloc que recrea els principis del segle XX, la cita està a Vilafames on tindrà lloc una fira digna de ser visitada: la mostra tradicional en la seua dotzena edició: Vilafamés 1900.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada