gràcies per passar per ací

dijous, 6 de març de 2014

LES MEUES DONETES

S'apropa de nou el Dia Internacional de la Dona i a Vila-real hi ha programades diferents activitats per tal motiu.
Per exemple, del 3 al 7 de març de 2014 s'està fent un taller per a dones amb discapacitat, a càrrec de Coto Talens de 9.30 a 13.30 h i a la seu  de la Regidoria de la Dona es pot veure l’exposició “Dones i discapacitat” de Maria S. Garcia, (Fundació Isonomia UJI).

Avui hi ha programada una Taula redona al voltant del tema: “Com les dones fan premsa” amb les periodistes Emilia Bolinches (redactora d’infomatius de TVV) i Rosa Solbes (primera directora de Ràdio 9), coordinada  també per la periodista Nuria Goterris  Serà a les 19.00 h Biblioteca Universitària del Coneixement, av. Pius XII.

I el dissabte es celebrarà el Dia Internacional de la Dona gravant el videoclip Ven amb l’artista LA PEPA (Pepa Cases) 12.00 h Jardí de Jaume I.

Però he anomenat l'entrada "les meues donetes" per a fer menció de les deu alumnes que estan cursant Referents Clàssics en segon de batxillerat i que cada setmana publiquen post més interessants en el seu bloc: Nueve más una musas.
Crec que ha hagut un important avanç en la seua tasca i les més de cent entrades publicades fins a la data així ho demostren.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada