gràcies per passar per ací

dilluns, 23 de setembre de 2013

ARTISTES DE LA TERRA

El convent de les Dominiques és un espai especial. Fa un parell d'anys va deixar de ser seu de l'orde religiosa i van dir que es convertiria en un Museu per a temàtica de Setmana Santa. Després van obrir la part que ocupava el jardí interior i ens vam trobar amb una zona verda plena d'encant i accesible a la gent, després de derruir els murs que l'amagaven.
Més tard una part de l'edifici s'ha utilitzat per a exposar obres d'art modern de qüestionable gust estètic i des de fa uns mesos unes noves mongetes s'han ficat a viure en altra part del que era l'edifici del convent.
I ara, per fi, hi ha una exposició que val la pena anar a vore. Es tracta de les obres d'un pintor d'ací que ha aconseguit crear un art que essent modern resulta atractiu i respectuós amb l'espectador. 
No és fàcil la combinació: moltes vegades l'art modern es concep com alguna cosa que ha de ser trencadora i el resultat quan no és escandalós, de vegades peca de simple i altres directament d'insofrible.
No és aquest el cas.  Arturo Doñate ha deixat plasmat un món que no ens trobem, però que és comprensible i a més denota una tècnica i un treball amb un resultat agradable a la vista.
És un plaer vore els quadres exposats i una satisfacció pensar que un artista d'ací pot seguir pintant, innovant i agradant al mateix temps.
L'exposició està en el Convent, espai d'art (c/ Hospital 5) i es pot visitar fins el dia 27 d'octubre amb el següent horari: de dimarts a dissabte de 17'30 a 20'30 i els diumenges de 10 a 13 hores. Dilluns i festius està tancat. Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada