gràcies per passar per ací

diumenge, 12 de maig de 2013

FICA-HO DE MODA

Quan érem joves una amiga que fa trenta anys estava poc preocupada per la moda em deia que son pare tenia una teoria, si volies podies crear estil i "anar a la moda" era quelcom totalment relatiu.  Si una s'ho proposava podia fer sorgir una nova "tendència": vestint-se com li donés la gana.
Amb el pas de temps he comprovat que açò de la moda és un invent que no pot fer altra cosa que reinventar-se de tant en tant per provocar la necessitat de comprar amb la finalitat de no sentir-te antiquat. 
Em sembla molt curiós que el que consideràvem de mal gust i mal símptoma de falta de diners: deixar que el color del cabell presentara una ratlla que delatava que havíem deixat d'aplicar el tint corresponent, s'haja convertit en la moda d'ara. És qüestió de ficar un nom altisonant: "mechas californianas" i ja tens un nou estil.
A vore si a a la fi tenia raó Batiste (el pare de la meua amiga) i un grup de dones que no podien permetre's la despesa d'anar a la perruqueria van decidir que era anar a la moda dur mitja melena d'un color i l'altra mitja (l'arrel) del color que la mare natura els va donar. Viure per a al·lucinar.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada