gràcies per passar per ací

dilluns, 29 d’abril de 2013

20 ANYS DEL TEATRE DE LA RESISTÈNCIA

Ana i Hadi Kurich van arribar a Espanya fa poc més de vint anys espentats per una guerra fratricida en els Balcans. A Vila-real van arrelar i ara estan de commemoració perquè el seu Teatre de la Resistència compleix quatre lustres.
  Des de 1993, any de fundació de la companyia han representat tot el teatre que puga imaginar-se i han actuat, entre d'altres, a Estocolm, Barcelona, València, Madrid, Castelló i ací, en el que s'ha convertit sa casa, a Vila-real.
Durant aquests vint anys han fet vint-i-sis produccions, milers d'actuacions i més de cent persones han treballat en les representacions.
La seua temàtica té dos fils principals: una en la que analitzen la situació social (com la que tracta sobre la solitud dels exiliats: Nostalgia, o la que es projectarà el dia 2, Opus Primum sobre la situació d'algunes dones) i altra que tractar d'apropar els clàssics al públic actual, com Antígona, Hamlet o la que estrenaran el proper mes: Tartuf de Molière.
Dintre de l'aniversari han programat la projecció d' Opus Primum (una de les seues primeres produccions) i un col.loqui sobre el món del teatre per al proper dijous dia 2 de maig.   Serà al saló de la Caixa Rural a les 19'30 hores i l'entrada és gratuïta.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada