gràcies per passar per ací

divendres, 29 de març de 2013

CRIDA DES DE SAGUNT

Dintre de poc més de dues setmanes comença en Sagunt una nova edició dels Ludi Saguntini. Els tallers, les representacions teatrals i els itineraris arqueològics ompliran de cultura grecollatina els carrers, monuments  i places de la ciutat assetjada fa segles pel cartaginès Aníbal. 
Ara els que prenem (i no per assalt) l'antiga Arse som els profes i alumnes d'humanitats que ens apropem a les interessants activitats que un grup d'esforçats companys tenen a bé preparar any rere any.Com a novetat en l'edició del 2013 es podran visitar els jaciments de dos espais amb molta història que transmetre: la Via Portici que conté les restes d'una via porticada on podem descobrir "tabernae" als costats d'una important via de l'antiga Saguntum i la Casa dels Peixos, una enorme vivenda a la que han donat nom a partir dels motius decoratius trobats en un impluvium.
Per atendre a tots els visitants i coordinar tallers i activitats fan falta voluntaris, per això des del blog Pel Patrimoni Saguntí han llançat una crida sol·licitant col·laboradors. 
Per a més informació polsa ací.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada