gràcies per passar per ací

dimarts, 19 de febrer de 2013

L'ANIVERSARI DE VILA-REAL

Esta setmana està plena d'activitats culturals a Vila-real. Coincidint amb les festes commemoratives de la fundació de la ciutat (demà dia 20 de febrer) estan programats actes de caire musical, teatral, literari .. per a tots els gustos.

Dijous dia 21 a les 11 del matí s'inaugura una exposició de pintura i escultura a la Sala Museu "Pouet del sant" sota el títol: "La creu de Crist, signe de la nostra fe". El mateix dia de vesprada a les 20 hores i a la Casa dels Mundina es farà el lliurament del premi de narrativa Ciutat de Vila-real a l'escriptor Joan Garí.

Divendres 22 una nova inauguració: al saló de la Comunitat de Regants l'exposició "El Sindicat de Regs: drets i usos de l'aigua" i presentació d'un llibre d'Immaculada Román sobre el reg a Vila-real durant els segles XIII-XV. Per la nit es torna a representar  l'obra de teatre "Dies d'incertesa", al voltant del fets ocorreguts el 1706  a la Vila que serà representada per Socarrats Teatre. Serà les 22'30 h. a l'Auditori i les invitacions s'han d'arreplegar abans al mateix lloc.
Dissabte dia 23 es podrà vore la segona obra inclosa en l'abonament de teatre d'aquest trimestre: Eufòria. Hi ha dues representacions: a les 20 i a les 23 hores. El preu d'entrada en taquilla és de cinc euros.


Diumenge dia 24 és el més complet en propostes: de matí a les 11 serà l'acte del 739é aniversari de la fundació de la ciutat. En el jardí del rei en Jaume l'escriptora Anna Moner farà una lectura de la Carta Pobla. 
A les 12 i a l'Auditori serà l'entrega de premis 20 de febrer i per la vesprada hi ha un recital de poesia "Una vesprada amb els clàssics" en el mateix recinte a les 18'30 hores amb acompanyament de l'orquestra Supramúsica i amb entrada lliure.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada