gràcies per passar per ací

dijous, 24 de gener de 2013

TORNA EL TEATRE A VILA-REAL


Com que de tragèdies estem sobrats sense necessitat d’anar a vore-les  a cap recinte tancat, a l’Auditori de Vila-real s’ha programat una nova temporada de teatre on la comèdia  serà la principal protagonista. 
Les obres que es podran vore (si no hi ha canvis ) són: el dia 9 de febrer  De Miguel a Miguel; el 23 de febrer Eufòria; en març hi ha previstes tres obres: el dissabte 2 de març: Bailando con lobas; la setmana següent, el dia 9 de març l’obra Fisterra i el dia 16 Tatuaje.
El 6 d´abril serà el torn de Wilt: El crimen de la muñeca hinchable i per acabar la temporada el Centre Dramàtic de Vila-real posarà en escena El Tartufo de Moliere.
La renovació de l’abonament per als que ja el tinguen és des d’aquest passat dimarts dia 22 fins al 31 de gener.
Els nous abonats podran adquirir el carnet del divendres dia 1 al divendres dia 8 de febrer.  L’horari d’oficines és de matí de dilluns a divendres de 9 a 14’30 hores i dimecres de vesprada de 16 a 19’30 h.
El preu de l’abonament per a les set obres és de 50 euros, però per a certs col·lectius com joves amb carnet, persones majors de 65 anys...hi ha preus especials.  Per a més informació pots entrar en esta pàgina de l’ajuntament.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada