gràcies per passar per ací

divendres, 14 de desembre de 2012

NO ET QUEDES EN CASA!

Els propers dies abans de Nadal estan plens d'ofertes culturals a Vila-real. Et recorde algunes: avui a les 20 hores i a l'Auditori de la nostra ciutat, el Centre Dramàtic de Vila-real  torna a representar Hamlet. El preu de l'entrada són 10 euros.

Avui també i a les 19'30 h. en la Caixa Rural: concert de la banda jove La Lira.

Demà dissabte a les 22'30 h. i  al saló d'actes de la Caixa concert del grup Spanish Brass Luur Metals, que d'ací se'n va cap a Estats Units a tancar l'any amb una gira per aquell país.

Diumenge hi ha programades activitats al voltant de la figura de Francecs Tàrrega per l'aniversari del seu naixement.

També eixe dia hi ha programat un concert en el saló d'actes de la Caixa de la Banda Simfònica de Castelló "Salvador Seguí" a les 19 h.

Dilluns seran els alumnes del Conservatori Mestre Goterris els que faran el seu homenatge a Tàrrega amb l'audició de les 19'30 a l'Auditori.

Divendres dia 21 serà el torn per a l'orquestra Supramúsica amb el cor de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana. En Sant Pasqual a les 20 hores.
I diumenge 23: dos concerts. A les 18 h. en l'Auditori el jove Cor Vivaldi presenta una suite de nadales catalanes. 
I a les 20 h. en la Basílica de Sant Pasqual nova trobada de corals amb la participació de la Coral Sant Jaume i l'orquestra de pols i pua Francesc Tàrrega.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada