gràcies per passar per ací

dimarts, 25 de desembre de 2012

L'ART DEL PALLASSO

Hi ha moltes feines que requereixen unes condicions que no tothom tenim. Ser pallasso és una d'elles. Fer riure als altres sense tenir sentit del ridícul és una gràcia que els que ens prenem la vida massa en serio no tindrem mai. Resulta curiós com el que quan érem xiquets en van titllar de  "virtut": fer les coses formalment i amb correcció, es pot convertir a la llarga en una càrrega que ens afona quan el que fem no està a l'altura de les expectatives.
La vida ens ensenya que sempre ens quedem per aprendre qüestions tan bàsiques com afrontar una afonia davant d'una audiència de centenars de persones sense que el món s'afone.

 Però el més important és que hi ha persones que saben fer riure als que més ho necessiten i que treballen, per exemple, en "Payasos sin fronteras".
 Per ajudar a aquesta organització i demostrar la nostra solidaritat s'ha organitzat un concert benèfic per al proper dijous dia 27.
Serà a l'Auditori de Vila-real i actuaran la Banda Jove i Pep Gimeno el Botifarra. Un pallasso del nostre poble, Fanfy García, serà l'encarregat d'amenitzar l'acte. L'entrada costa cinc euros i es podrà adquirir en taquilla una estona abans de les 20 hores que és quan comença el concert.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada