gràcies per passar per ací

dijous, 27 de setembre de 2012

HEM COMENÇAT

Ens ha costat prou, igual massa, però ja estem ací de nou.
L'estiu ha estat calorós i pesat. Hui per fi l'oratge ha canviat i una per fi sembla tornar al ritme de treball que li agrada. 
L'ambient en general segueix caldejat (quasi més que fa uns mesos) i tinc la sensació que la situació social i política es deteriora arrossegant-nos  al desencant, però com deia Heràclit, tot flueix i res pot durar per sempre. De tot, inclús de la crisi eixirem i vindran millors temps.
 Mentre esperem que açò passe, tornarem a escriure perquè com va dir l'altre dia Manuel Vicent en una xerrada a l'institut l'escriptura i la vida van de la mà i donen sentit a la realitat i als somnis. Escrivim perquè vivim i al fer-ho ens exhibim i al mateix temps deixem petjades de la nostra vida i de les nostres il·lusions. 
Benvinguts als que ens seguiu i gràcies per no perdre l'esperança.
Açò no ha fet més que començar.

4 comentaris :

 1. Benvinguda de nou, Merche. He de dir que se'm va passar felicitar-te en el dia del teu sant, però ho faig ara, quatre dies després.
  Espere que hages descansat i començat el curs amb ànims renovats. Sí, sembla que s'ha instal·lat la desil·lusió, i també la protesta i l'inconformisme i l'avalot, però això no duu enlloc. Laments, queixes, tristors, pessimismes no mouen el món; iniciativa, treball diari, il·lusió, confiança en un futur millor, col·laboració, confiança en les persones ajuden a avançar.

  Bon curs i bona escriptura!

  ResponElimina
 2. Gràcies per tornar. Ja era hora. Ha estat una llarga sequera i jo ja en tenia ganes de llegir-te. Per dues raons. La primera: per gaudir de tot allò que ací ens vas deixant. I la segona: si has tornat és bon auguri, tens ganes i això ja diu molt. Ànims!!!

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies per la benvinguda i pels ànims.

  ResponElimina
 4. Por fin un ratito para acudir a mis ventanas preferidas. Gracias por abrirla de nuevo, por dejarme respirar cultura, pueblo, amistad, cultura, abrigo, crítica, propuesta... mirada de la realidad desde otro punto de vista.
  Un abrazo fuerte.

  ResponElimina