gràcies per passar per ací

dissabte, 14 d’abril de 2012

TEMPS D'EXTREMS


La falta d’equilibri i de serenitat en estos moments que patim es reflecteix per tot arreu. Per exemple diuen les estadístiques que mentre cada dia hi ha més pobres, els rics cada dia també són més rics.
És curiós que fins i tot en la moda la falta de mesura és la característica fonamental. La llargària de les faldes enguany va de les que es xafen al caminar a les que quasi no es mereixen el nom de falda per la poca roba que han fet servir al confeccionar-les. 

Si ets dona i vols comprar-te sabates et passeges pels escaparates i t’encontres dos tipus de calçats: o et conformes en ficar-te als peus una solga rasa que et fa impracticables alguns paviments perquè se te claven les pedretes en la planta del peu o tens que jugar-te la salut de les cames pujant-te en unes plataformes d’un palm d’altura que més que sabates semblen xanques d’equilibristes. Qui idearà la moda? No deuen ser metges perquè les sabates sense gens de tacó són contraries a l’anatomia del peu i les que en tenen  en excés deformen la forma de caminar i poden produir dolors no sols de peus sinó també d’espatlla . Serà que en temps de crisi el sentit comú desapareix en favor dels extrems i de les excentricitats? 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada