gràcies per passar per ací

dilluns, 30 d’abril de 2012

OUS FREGITS AL TEATRE

Aquesta darrera setmana ha estat realment sorprenent a nivell teatral. Dimecres vam gaudir d'una adaptació de l'obra Lisístrata molt recomanable i ahir al Teatre Principal de Castelló la gran actriu Verònica Forqué ens va sorprendre amb una peça inoblidable.
El seu nou treball s'anomena Shirley Valentine i va resultar una representació de quasi dues hores en la que l'actriu a soles ompli l'escenari amb una professionalitat magnífica.
El primer acte està ambientat en una equipadíssima cuina on  no falta detall i on la protagonista pela i cuina patates i ous amb naturalitat i total versemblança. L'olor del menjar va envair tot el recinte del teatre i és la primera vegada que veig cuinar en un recinte com aquest.
En el segon acte l'acció es desenvolupa en un platja grega i encara que els elements escènics són considerablement més escassos, el resultat està molt aconseguit.
El guió té un indubtable to feminista i un altra vegada Verònica Forqué ens demostra estar a una alçada interpretativa difícil de superar. 


 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada