gràcies per passar per ací

dissabte, 18 de febrer de 2012

MÉS ENLLÀ DEL NOSTRE VELL CONTINENT

La vella Europa no alça cap. Què vos vaig a contar? Darrerament l'única part dels noticiaris que pots veure sense caure en depressió són els esports, encara que tinc un amic que diu que les notícies sobre este tema estan sobrevalorades i no mereixen el temps que se'ls dedica. No dic que no tinga raó el xic, però contagiats del pessimisme que tenim al voltant és el menys roín del que ens comuniquen els medis.
Malgrat tot, no som els únics que tenim problemes i des de Filipines ens envien un crit d'auxili. Fa uns dies va haver un fort terratrèmol del que quasi no ens hem assabentat, però que precisa de solidaritat. Com que l'amic David ens ho conta tot en el seu bloc, vos remiteix a ell per començar a conèixer el que ha passat i el que podem fer. Compartir con Filípinas.

1 comentari :

  1. Gracais amiga, toda la ayuda es poca.
    La crisis, como la alegría, 'va por barrios'. Algunos estamos descubriendo que este 'paraíso que nos han hecho construir y creer' no era para siempre ni era tal paraíso, por lo menos para la mayoría. Otros nunca han llegado al deseado 'paraíso', se encuentran desde siempre en crisis, cuando les llega un suceso que 'mueve' o 'tambalea' todo su mundo se quedan, no sin algo de recursos para cambiar el coche o salir a cenar los fines de semana (nuestra crisis en ocasiones consiste en esto) sino SIN NADA para vivir con la dignidad con la que 'Papá Dios' los creó, a ellos y a nosotros. ¿Compartir? No es suficiente, tenemos que dar con generosidad.
    Gracias. Es un placer para mi formar parte de esta ventana.

    ResponElimina