gràcies per passar per ací

dilluns, 9 de gener de 2012

MÉS QUE CONGELATS: FOTUTS I MENYSPREATS

Fa temps que parlem de retallades, de supressions, de congelacions, però el que ens ve damunt és un poc pitjor.  Ara ens rebaixen els sous i concretament ens reduiran la part corresponen a l'antiguitat i els sexennis.
 Si ja sabien que la vellesa  i la maduresa estaven menyspreades en els nostres dies, ara ens ho demostren els polítics que decideixen que la part que cobraven pel concepte d'antiguitat és prescindible. 
És curiós que tinguen a bé  baixar-nos el sou considerablement als que duem treballant més de vint anys i no se'ls acudisca reduir despeses en dietes, en manteniment d'aeroports que ni funcionen ni crec que arriben a fer-ho, en propaganda del mateix aeroport o en sous a una quarta vicepresidenta de la diputació (no hi hauria prou amb un substitut del president de l'organisme en qüestió?). 
En resum i per no fer-ho llarg, crec que molts dels que ens governen ja no tenen por a res: ni al malestar general de la població, ni a la manca de motivació dels que perden poder adquisitiu, ni tan sols al judici final quan tinguen que passar comptes en una altra vida on ja no siguen amos i senyors.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada